U wenst uw wagen te verkopen? 

Dan zijn er bij ons 2 mogelijkheden!

Wij kopen de wagen rechtstreeks van u in aan een marktconforme prijs en we handelen de overdracht, het transport en de betaling snel, discreet en correct met u af.

Of we kunnen werken op basis van een consignatie. In dat geval blijft u eigenaar van het voertuig maar nemen wij het volledige verkoopproces van u over en begeleiden wij de potentiële klanten van A tot Z. Een duidelijke en realistische consignatie-overeenkomst wordt met u afgesloten en een beetje afhankelijk van het type wagen is dit gewoonlijk voor een periode van 3 maanden.  Uw wagen wordt bij ons in de showroom in optimale omstandigheden gepresenteerd aan de kandidaat-kopers en wij zorgen ervoor dat de klant een zeer goed beeld krijgt van de auto en haar geschiedenis.

Aangezien wij een bepaalde kwaliteitsnorm hanteren zijn wij erg selectief op de originaliteit, de herkomst en de kwaliteit van de auto's. Wij hebben 25 jaar ervaring in de autohandel en streven elke dag naar tevreden klanten en dit met mooie, interessante, jonge én uiteraard ook oude auto's. Informeert u zeker eens naar de voorwaarden!
Heb je iets te koop, stuur gerust al eens wat foto's door.                                                                           

Graag tot snel! En met sportieve groet, Joren  


You want to sell your classic car?   Don't stress, we can take care of the complete sales process by consigning your car to us. We do everything, from the sales preparation, the photoshoot, the advertising, receiving potential customers, till the delivery if necessary. Please inform about our conditions.  

Vous voulez vendre ta voiture historique?   Pas de soucis, on peut prendre ta voiture en dépôt-vente.

Nous nous occupons complètement du processus de la vente. La préparation de la voiture, des photos professionnelles, les publicités, les acceuils des clients potentielles, jusq'au même la livraison.

Svp informez-vous pour nos conditions.


 WhatsApp 0032-478-500.809